karatefylla?

Blev utsläpad utav lite vänner på krogrunda igår, och jag brukar inte dricka men vi körde lite hävar tävlingar... förvånandsvärt van jag allt genom att dricka 20 öl och 9 jägersnappsar känner mig stolt, det är trots allt 2 år sedan jag drack. aja tänker inte säga så mkt om detta, men jag kan garantera att jag aldrig kommer dricka igen..

I got ownd?

nu har det gått ett par dagar sedan jag skrev något inlägg.. kändes nästan som jag ville ta bort detta, facebook och allt... helvete vad jag mått dåligt.. tog slut mellan mig och min flickvän..

kändes verkligen som det skulle va jag och hon hela tiden efter 2 års förhållande..
kändes som vi skulle lösa det dagen efter men nu har det gått 6 dagar och vi har inte pratat med varandra än.. så hur ska det gå? 2 år är inget man glömmer på 1 vecka liksom. Har redan försökt ringa men hon svarar inte. skickade ett mess där jag berättade att jag älskade henne osv men inte fått något svar. Så jag går vidare med mitt liv sörja tänker jag inte göra något mer är bara 19 år hela livet framför ler mot mig.. måste ta det med varma armar kan inte sitta och whina.. ops detta lät känslokallt.. men hallå? vad ska jag göra? kan ju inte stalka henne..
det är hennes val om hon inte vill prata med mig, det accepterar jag.. men jag kommer gå vidare också..

sålde xboxet..

Fick sålt på xboxet jag fick gratis.. spred ut ordet i kyrkan om att jag skulle sälja det och skänka pengarna till välgörenhet och då började folk komma med lite prisförslag. Men en speciell person va med där idag.. Han sa så mycket pengar du får för xboxet ska jag också skänka till samma organisation.. jag själv tyckte det var HUR AWSM SOM HELST! sjukt bra utav han.. men det bästa va när typ 9-10 pers började buda om xboxet.. kom till slut upp i 4000 kr.. Hallå för ett xbox som bara har en strömsladd... men dom sa för den goda sakens skull och även för att kunna få en konsol.. AWSM tycker ju självklart jag.. Men nu ska jag bara hitta någon duglig organisation till att skänka 4000 till... (8000 med den andras pengar med)

Xbox 360 säljes / pengarna går till välgörenhet.

Jag fick idag ett xbox 360 utav en vän.. det hade pajjat men jag fixade det rätt illa kvickt.. men jag ringde och frågade om han ville ha tillbaka det. Men icke... så nu har jag bestämmt mig för att sälja det för att sedan skänka pengarna till välgörenhet. Visserligen är det inte världens bästa xbox men det fungerar.. Och iaf inte bannat från live.. men nu till saken.. Om du är intresserad utav att köpa, kom gärna med ett bud (tänk gärna på att pengarna går till välgörenhet) kommentera om ni är sugna på bilder/ även din mail om du är intresserad

RSS 2.0