MOBIL JÄVEL!

Jag är fan beroende utav musik! jag märkte det idag när jag va på lektion.. Jag brukar alltid ha med mig mina WeSc delta hörlurar.. ÖVERALLT jag än går.. och självklart så har jag ju all musik på mobilen.. och självklart ska den alltid strula och hålla på med mig men idag gick mobil helvetet över gränsen. så självklart slutar touchen delvis fungera men det va inget jag tänkte på förens när jag skulle ha matte lektion.. DÅ SLUTER HELVETET FUNGERA TOTALT.. det blev en fet jävla sneflipp där. Hörde alla surra runt.. får ju fan en psykos på mina klasskompisar snart.. kan dom inte bara hålla käft. JÄVLA MYGGOR!. Så nu kommer jag få gå mobillös fram till nästa studiebidrag.. då jag måste betala för balen och bal bilen och massa sånt inför studenten.. Förhoppningsvis lyckas jag få ihop lite extra timmar på jobbet, men då måste jag vänta 2 månader på pengar.. FAN VAD LIVET SKA VA SURT..

Spela med andras känslor.

Jag har sedan ett tag nu varit ett väldigt stort fan utav funktionen "Relationer" på facebook.. men något som jag tycker är häpnadsväckande är den delen när man ser folk gå från förhållande till singel, sen kommer det säkert 40-50 <3 kommentarer.. men jag fattar inte vitsen med att lägga till sådant på facebook då man har 600 vänner.. varav 450 man aldrig träffat förut. tror inte det är så många som bryr sig förutom dom närmaste vännerna. Men det värsta är att många kommer även med kommentarer där dom skriver " Du förtjänar bättre" osv.. men hur fan ska folk veta om dom passar bra eller inte? det kan ju vara något som dom blivit oense om? finns nog inte ett enda äktenskap/förhållande där båda är sams om allt..

Ungdomar i politiken

En sak som slog mig nyligen när jag var på ett partimöte var den att dom flesta inom partiet var över 55 år gamla.. vi var bara 4 personer som var under 30, 2 utav oss var under 20. Det var chockande att höra hur dom gamla jävlarna hade mage nog för att tala om fritiden inom kommunen var dåligt upplagd. Att fritidsgården inte bör finnas kvar, och att man isåfall borde göra mer saker om den ska va kvar.. Men jag fattar fan inte hur dom tänker.. Först tänker dom att fritiden i kommunen är dålig men så vill dom ändå ha bort fritidsgården. Blir så djävla förbannad.. Men sen så kom kommunens skolchef och skulle hålla ett föredrag (gamlingarna hade bjudit in han och han är 27). Det han sa under kvällen va nog fan det bästa jag någonsin hört. För han gick emot politikerna totalt. Han berättade om alla projekt dom kört sedan han började om hur dom faktiskt förbättrat närvaron i skolan för eleverna, om sättet att komma upp med lärartätheten som var på 5,1 lärare på 25 elever, till ända 7,4 per 25 elever. Vi fick även höra om att dom 7 senaste åren har man varje år försökt spara mellan 15-25 miljoner kr per budget för framtiden för att alla lokalpolitiker sagt det.  Men någon som glädje mig (som student) var det att han sa att han ska hålla budgeten. Men att han inte såg någon mening med att stolt stå och säga att man sparar in pengar till framtiden då barnen/ungdomarna som går i skolan är framtiden och att han endast skulle kunna tänka sig spara 10kr som max. Bara för att kunna förse eleverna med så bra matreal och utbildning som möjligt.

RSS 2.0