Vinn en försvarsspray från säkerhetsshoppen hos Magdalenadivina

För cirka 5 veckor sedan hände något som inte får hända.

Min flickvän och jag hade träffats hos mig och kollat på film, senare på kvällen när hon skulle bege sig hem vid 23 tiden, blev hon förföljd utav någon med bil. När hon var cirka 100m hemifrån körde föraren fram bilen precis framifrån och öppnade passagerar dörren och försökte få in min tjej.

Hon började springa och väl hemma gick hennes plastpappa ut och försökte få tag på mannen. Men dock utan resultat. Händelsen blev polisanmäld och hon har lämnat vittnesmål.

dagen efter det fick jag höra allt, och jag köpte en pepparspray till henne. Men det som inte får hända hände. Hon använde pepparsprayen, fast inte avsiktligt. Utan hon råkade gå emot en stolpe och hela pepparsprayen föstes ut i jackfickan. Så nu hoppas jag att jag vinner denna pepparsprayen som ni kan se på bilden under.

 

 

StoppaRed har ett professionellt utförande och har en mycket Hög Kvalitet!

Säkerhetsshoppen® är Grossist i Sverige för detta helt otroliga försvarsspray - Stoppared.

Stoppared försvarsspray är idag det kraftfullaste spray du kan köpa i Sverige.Stoppared försvarsspray är helt laglig att bära och den är licensfri.
Sprayen innehåller en röd klibbig färg som är mycket svår för angriparen att ta bort.Färgen sitter kvar på huden i flera dagar.
UV pigmentet som finns i färgen sitter kvar i huden upp till 2-3 veckor."

Vill du vara med och tävla om en försvars spray?
klicka in dig HÄR och läs instruktionerna.
Du behöver inte ha en blogg för att vara med, men åtminstonde en mail.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0